НЯКОЛКО ДУМИ ЗА НАС

Ние предлагаме всичко, което искате за интелигентния живот, на един клик разстояние.

Обичаме това, което правим

В качеството си на онлайн магазин, специализиран в иновативни решения, ние се стремим да съчетаем изключително качество със специален и персонализиран подход към нашите клиенти, осигурявайки им не само продукти, но и усещане за удовлетворение и доверие в нас.

Избрани брандове и търговци

Предлагайки избрани брандове, които са водещи в областта на иновативните и интересни продукти, ние подчертаваме нашия стремеж към качество и иновации. С утвърдени партньори, споделящи нашите ценности, създаваме и предлагаме най-добрите решения за нашите клиенти.

Old About Us Banner 3
Old About Us Banner 2
ИНТУИТИВЕН ЕЛЕГАНТЕН ДИЗАЙН

За нашия онлайн магазин

Добре дошли в света на иновациите!

Добре дошли в SmartDeal.bg, вашият онлайн магазин, за разнообразни и интелигентни устройства. Ние сме екип от всеотдайни професионалисти, ангажирани да предоставят на своите клиенти възможно най-доброто онлайн пазаруване.

С помощта на нашите продукти може да получите това, което търсите, на изключително добра цена. За да гарантираме качеството, което заслужавате, работим с едни от най-добрите доставчици и брандове.

В SmartDeal.bg предлагаме голямо разнообразие от продукти от различни категории: електроника, аксесоари за телефони и компютри, автоматизация за дома и много други, които ще улеснят живота ви. Всеки ден се стараем да ви изненадваме с нови, интересни и функционални попълнения. В основата на нашата мисия и стратегия е стремежът да бъдем актуални и с поглед към бъдещето.

Ние вярваме, че пазаруването трябва да бъде лесно и безпроблемно. Именно заради това създадохме интуитивен уебсайт, който да бъде удобен за потребителя. Удовлетворението на клиентите е наш основен приоритет. Стремим се да предоставяме изключително обслужване по всяко време. Нашият екип е винаги на разположение, за въпроси и съдействие. Работим неуморно, за да гарантираме, че пазаруването ви с нас е положително.

Благодарим ви, че избрахте SmartDeal.bg онлайн магазин. Очакваме ви да откриете всичко, от което се нуждаете!

Нашето семейство

Открийте иновации, изследвайте възможности, с нас като ваш партньор.

Нашето семейство от уебсайтове е създадено с цел да предоставим на нашите клиенти индивидуалено преживяване в пазаруването. Всичко това постигаме, като ги насочим към специфичните секции, където могат да се насладят на богатата гама продукти във всяка област. Това отразява нашето усилие към персонализирано и внимателно обслужване на всеки клиент.

SmartDeal.bg-S-deal.eu-Sonoff-smart-home-v11
Основен сайт
SmartDeal.bg
Selfiestick.bg Online Shop S3 V1 - Кои сме ние, За нас, SmarDeal, SNP TEAM LTD, S-DEAL.EU
Фотография
Selfiestick.bg
Endoscope.bg-endoscope-endoscope-camera-microscope-professional-camera-endoscopy-3-v1
Иновации
Endoscope.bg
Sonoff.com - Кои сме ние, За нас, SmarDeal, SNP TEAM LTD, S-DEAL.EU
Смарт решения
Sonoff.com

Работим върху всеки аспект на планирането

2020
ГОДИНА НА ОСНОВАНЕ
100000+
ЩАСТЛИВИ КЛИЕНТИ
50+
ФИРМИ РАБОТЕЩИ С НАС
2
ОФИСИ
20+
БРАНДА
8
ДОВЕРЕНИ ПАРТНЬОРИ

Последвайте ни в Instagram