ВРЪЩАНЕ НА СТОКА

Клиентът има право да върне закупена от S-deal стока в рамките на 14 дни от датата на получаването ѝ. Може да го направи без да посочва причина, без да дължи неустойка или обезщетение. Единствено трябва да покрие куриерските разходи по връщането на продуктите. В случай, че са изпълнени условията по-долу, стойността на стоката ще бъде възстановена по банков път или същата ще бъде заменена (в зависимост от желанието на клиента).

УСЛОВИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКА

 1. Предметът на сделката трябва да е в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид- в съответствие с разпоредбите от чл. 55 на ЗЗП.
 2. Изисква се да бъде приложен документът, издаден при заплащането на стоката (бележка/ разписка, издадена от куриер, както и фактурата, приложена от S-deal (ако има такава)). ***

*** В общия случай smartdeal.bg изпраща стоки на своите клиенти по куриер с наложен платеж. При получаване на пратката клиентът заплаща стоката и куриерската услуга (освен ако има друго условие*** по някое от двете). В следствие на това куриерът му издава разписката за пощенски паричен превод. (Тази точка не важи в случай на заплащане по банков път или чрез банкова карта.)

 1. Необходимо е да ни бъде изпратено недвусмислено заявление за отказ от договор – може да го направите на имейл office@smartdeal.bg или като попълните контактната форма за връщане по-долу.

  • Задължително упоменете в заглавието на мейла (“Относно / Subject”), че става въпрос за връщане на продукт.
  • Заявлението Ви трябва да съдържа подробна информация за:
   • номера на поръчката;
   • датата, на която е направена поръчката;
   • поръчан артикул – наименование от сайта;
   • име на регистрирания акаунт (име на регистрирания акаунт);
   • подробно описание на проблема;
   • информация за връзка с Вас – име, e-mail и/или телефон
   • № на банкова сметка за възстановяване на сума
  1. В случай, че стоката, която връщате отговаря на всички условия и са изпълнили изискванията от предходните точки, може да я изпратена, обратно до smartdeal.bg. Необходимо е да я насочите към адреса, от който е получена- за Ваша сметка и без наложен платеж. Стойността на стоката ще бъде възстановена по банков път на посочената от Вас сметка-след получаването и проверката на продуктите. 
  1. Правото Ви на отказ от договор и връщане на продукти не се прилага за слушалки тип “тапи” както и за запечатани стоки, свързани с хигиената или защитата на здравето- съгласно Чл.57, т. 5 от ЗЗП.