Домашна автоматизация, Avatto | Tuya, Новини

AVATTO – Най-новият лидер в интелигентните домове вече и в България

Avatto The Newest Leader In Smart Homes Now In Bulgaria V11 - Домашна автоматизация

Представяме ви AVATTO  – Интелигентност и Удобство за Всеки Дом

Като официален представител на AVATTO в България, сме развълнувани да ви представим най-новите и иновативни решения за интелигентни домове. AVATTO, създадена през 2014 г. в Хонконг, бързо се утвърди като водещ производител на висококачествени IoT устройства.

За да улесним достъпа до техните продукти, стартирахме специален раздел на нашия сайт, където можете да откриете всички нови предложения на бранда.

1. Интелигентни Продукти за Вашия Дом!

AVATTO предлага разнообразие от продукти, създадени да направят вашия дом по-умен и удобен:

  • Интелигентни термостати – регулират температурата в дома по интелигентен начин, за да осигурят комфорт и енергийна ефективност.
  • Интелигентни превключватели и контакти – позволяват дистанционно управление и автоматизация на електрическите уреди.
  • Интелигентни сензори и системи за сигурност – гарантират безопасността на дома с помощта на напреднали технологии за мониторинг и защита.
  • Интелигентни модули “Направи си сам / DIY ” – предлагат възможности за персонализиране и разширяване на функционалността на интелигентните устройства.
  • Хъбов и други интелигентни домашни приспособления – създават цялостни решения за интелигентен дом, които улесняват ежедневието.

AVATTO използва най-голямото и известно приложение за управление смарт управление – Tuya, което е голямо предимство за потребителите, осигурявайки безпроблемна интеграция и управление на всички устройства.

И това не е всичко – AVATTO се развива изключително бързо и предлага много нови продукти, които скоро ще можете да видите и закупите от нас.

Разгледайте нашите предложения за AVATTO устройства тук.

2. Защо AVATTO?

Избрахме AVATTO заради високото качество, иновативния дизайн и удобството, което предоставят техните продукти. С нас можете да се насладите на сигурността и спокойствието, които AVATTO носи във вашия дом. Техните продукти са проектирани с мисъл за потребителя, осигурявайки лесна инсталация и употреба, както и възможност за интеграция с други интелигентни системи.

AVATTO също така залага на иновациите, като непрекъснато обновява и подобрява своите продукти, за да предложи най-добрите решения на пазара. Благодарение на тяхната ангажираност към високи стандарти и клиентска удовлетвореност, AVATTO се превръща в предпочитан избор за интелигентни домашни решения.

3. Какво да очаквате скоро?

До края на годината ще създадем нова платформа, avatto.bg, специализирана изцяло за продуктите на AVATTO.

Тя ще предоставя подробна информация и лесен достъп до всички нови предложения на бранда. Освен това, в следващите месеци ще заредим цялата гама от техните продукти, за да осигурим на нашите клиенти най-добрите решения за интелигентни домове.

За финал.

С AVATTO вашият дом става по-умен, по-безопасен и по-удобен. Очаквайте още много нововъведения и продукти, които ще направят вашия живот по-лесен и приятен.

Позволете ни да направим вашия дом по-умен, по-безопасен и по-удобен.