Новини, Нови ъпдейти

SmartDeal.bg – Ново Име и По-добро Изживяване при Пазаруване

Smartdeal.bg New Way Sonoff Avatto Inskam Ewelink Tuya And Other Products - Новини

Скъпи клиенти и приятели,

С радост ви съобщаваме, че нашата платформа s-deal.eu се ребрандира и преминава към ново и подобрено име – SmartDeal.bg! Тази промяна не е просто козметична, а е част от нашата мисия да ви предложим по-добро, по-бързо и по-интуитивно изживяване при пазаруване на смарт решения за дома.

Защо SmartDeal.bg?

1. По-бърза и по-интуитивна платформа

Новият ни сайт е създаден с мисъл за вас, нашите клиенти. Подобреният дизайн и навигация правят пазаруването по-лесно и по-приятно. Вече можете бързо да откриете желаните продукти и да се насладите на гладко изживяване при покупка.

2. Подобрено клиентско изживяване

SmartDeal.bg е проектиран така, че да отговори на вашите нужди и предпочитания. Ние слушаме вашите отзиви и непрекъснато работим върху подобряването на услугите ни, за да ви предложим най-доброто.

3. Непрекъснати надграждания

Нашият екип работи неуморно, за да добавя нови функции и подобрения към сайта. Това включва по-ефективни методи за плащане, по-добра поддръжка и нови иновативни продукти.

Какво Означава Това за Вас?

Специална Промоция за Вас

За да отпразнуваме тази вълнуваща промяна, ви предлагаме допълнителна 10% отстъпка за всички продукти на нашия нов сайт независимо дали са в промоцилален период!

Просто използвайте промо код SMARTDEAL10 при плащане. Офертата е валидна само за една седмица, така че не пропускайте възможността да се възползвате от тази специална отстъпка и да откриете новите ни предложения.

* Промоцията е валидна от 10.06 до 15.06.2024 г. или до изчерпване на количествата.

Старите ви акаунти и поръчки

Вашият акаунт от s-deal.eu ще бъде автоматично прехвърлен към SmartDeal.bg. В допълнение, ще се погрижим да имате възможност за достъп до старият ви акаунт, където да проследите историята на вашите поръчки. Няма да загубите никаква информация или история на покупките.

Може да видите вашите поръчки до момента, като:

Нови продукти и оферти

Очаквайте нови и иновативни продукти за вашия дом и технологии, както и ексклузивни оферти, предназначени специално за вас.

Подобрена поддръжка

Нашият екип за обслужване на клиенти е тук, за да ви помогне с всякакви въпроси или нужди, свързани с прехода към новия сайт.

Гами Продукти, които Предлагаме

Предлагаме широка гама от продукти, включително SMART HOME решения (AVATTO, SONOFF, EWELINK SMART HOME, TUYA SMART HOME), ендоскоп камери, аксесоари за мобилна фотография, аксесоари за компютри, и аксесоари за телефони от водещи брандове като Sonoff, Avatto, Inskam, Anesok, Moes Smart Home, HSU, FIDECO, SUNUO, Adyss и много други.

Представени Брандове

Ние сме горди да представляваме водещи брандове като Sonoff, Avatto, Inskam, Anesok, Moes Smart Home, HSU, FIDECO, SUNUO, Adyss и още много други. С тези марки можем да ви предложим най-добрите и иновативни продукти на пазара.

За финал

Ние сме развълнувани да ви посрещнем на нашия нов сайт и сме уверени, че ще се насладите на подобреното изживяване. Посетете ни днес на SmartDeal.bg и се възползвайте от нашите специални предложения и отстъпки.

Благодарим ви, че сте част от нашето пътуване и че ни подкрепяте в стремежа ни да ви предоставим най-доброто в света на смарт технологиите и аксесоарите за дома и технологиите.

С най-добри пожелания,

Екипът на SmartDeal.bg